Notarissen header c181e4b31076cb246fdf114fe3be72fa21ae6ac0057b54593dd36c6554bbb9d6

NOTARISSEN


Rdv gerben gramser 05

“Het mooiste aspect aan mijn beroep vind ik mensen in een vertrouwelijke setting op weg helpen met het oplossen van hun problemen. Een ogenschijnlijk complexe situatie terugbrengen tot een overzichtelijke en oplosbare aangelegenheid, waarbij cliënten een goed gevoel hebben over de uitkomst.”

Ervaring

Gerben Gramser studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de University of Edinburgh. Hij studeerde in 1994 af zowel in Nederlands recht als notarieel recht. Sinds 2002 is hij werkzaam bij Notariskantoor Spier & Hazenberg. In 2009 werd hij benoemd tot notaris.

Specialisme

Familierecht, erfrecht, estate planning, afhandeling van complexe nalatenschappen, internationaal privaatrecht en de begeleiding van scheidingen.

Gerben behandelt veel zaken waarbij grensoverschrijdend erfrecht of relatievermogensrecht een rol speelt. Hij heeft zich met name toegelegd op zaken die aanknoping hebben met Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Gerben heeft veel ervaring op zowel vakinhoudelijk als op intermenselijk niveau en is in staat om een persoonlijke situatie snel helder te krijgen. Hierdoor kan hij complexe en vaak emotionele situaties op een open, ontspannen en zorgvuldige manier tot een goed einde brengen.

Overige verrichtingen

Gerben is estate planner bij EPN (Vereniging van Estate Planners in het notariaat). Binnen de EPN maakt hij deel uit van de commissie huwelijksvoorwaarden.
Daarnaast is hij opgeleid tot mediator.

In 2016 werd het protocol van oud-notaris mr. J.C.H.J. Blekemolen toegevoegd aan het protocol van Gerben.

contact

gramser@spierenhazenberg.nl

secretaresse

receptie

telefoonnummer
020-5317654