Notarissen header c181e4b31076cb246fdf114fe3be72fa21ae6ac0057b54593dd36c6554bbb9d6

NOTARISSEN


Rdv olivier spier 08

“Ik heb een echte relatie met mijn cliënten. Daaraan hecht ik veel waarde want ik ben van mening dat zonder goede kennis van hun situatie het geven van het juiste advies ook niet mogelijk is. Om ze goed te leren kennen neem ik dan ook echt de tijd. Ik moet begrijpen waarom iemand een vraag stelt. Dat is een hele verantwoordelijkheid, maar dat maakt mijn vak ook erg leuk.”

Ervaring

Olivier studeerde in 1993 af in Notarieel Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Als derde generatie Spier nam hij in 2003 de praktijk over van zijn vader, die deze in 1972 weer van zijn vader had overgenomen. Een notarisgeslacht met al drie generaties hetzelfde protocol is uniek in Amsterdam.

Specialisatie

Algemene praktijk, zwaartepunt ligt bij vastgoed, familierecht en algemene adviespraktijk. Als generalist beslaat zijn kennis alle gebieden van het notariële vak. Persoonlijke betrokkenheid, hulp en advisering staan centraal in de werkwijze van Olivier. Hij is vasthoudend in het zoeken naar oplossingen en zal daarbij niet schromen zijn eigen visie op de zaak te geven.

Nevenactiviteiten

Als echte stadspraktijk maakt Notariskantoor Spier & Hazenberg onderdeel uit van de stad Amsterdam. Olivier vindt het daarom zijn verantwoordelijkheid om zich maatschappelijk op te stellen. Hij is o.a. bestuurlijk actief als:

  • Penningmeester van de Stichting tot bevordering der notariële wetenschap
  • Penningmeester van het Pitlo fonds
  • Penningmeester van de Schumacher-Kramer Stichting
  • Penningmeester Josef en Sarah Spierfonds
  • Lid van het bestuur van het Joods Nationaal Fonds
  • Lid van het bestuur van de Stichting NRC Lezersfonds
  • Lid van het hoofdstembureau van de Gemeente Amsterdam

contact

spier@spierenhazenberg.nl

secretaresse

mevrouw Lydia Helder
helder@spierenhazenberg.nl
telefoonnummer
020 - 5317659